Pre-Puber cursus

Je pup wordt ineens een Pre Puber! Je zag wekenlang leuke vooruitgang bij de pup en nu lijkt hij alles wat hij heeft geleerd ineens niet meer te kunnen…

Er is veel (lichamelijk) aan de hand bij de hond die richting de puberteit wandelt en we passen daar uiteraard de begeleiding op aan! De begeleider kan door de hond de komende 12 maanden flink op de proef worden gesteld! Door met de hond ook in deze periode door te trainen ondersteun je dit proces enorm.

Tijdens de Pre Puber cursus beginnen we aan deze uitdagende periode en de onderwerpen waar we mee aan de slag gaan zijn: het verder versterken en goed houden van de samenwerking tussen begeleider en pre-puber hond, het moeilijker maken van de obedience oefeningen uit Puppy Pro, vervolg met zelfbeheersing, socialisering en verzorging.

Uiteraard is er ook tijdens deze cursus volop gelegenheid om vragen te stellen over situaties die je uitdagend vind of die niet helemaal goed gaan. 

Bij deze cursussen geven we groepslessen met maximaal 5 deelnemers (45 minuten) óf duo-lessen met 2 deelnemers (30 minuten). 

Eventueel is privéles ook mogelijk, bel ons dan even voor de mogelijkheden. 

Algemene informatie Pre-Puber cursus groepsles of duo-les

  • 8 praktijklessen. Hiervan is 1 les buiten het terrein van de hondenschool.
  • Diploma / Certificaat van deelname (bij minimaal 6 deelgenomen lessen).
  • Inschrijving via deze website.
  • Cursusgeld € 175,--.

Startdata: